Prikkelpracht

Workshop Rust in je hoofd – voor volwassenen

workshop rust in je hoofdWat
Niet alleen als kind kan je hoofd heel vol zitten, ook ouders kunnen last hebben van een vol hoofd. Zeker als je een gezin draaiend houdt met kinderen met allerhande “etiketjes”. Als ouder houd je veel ballen in de lucht en bij een zorgintensief kind zijn daar nu eenmaal meer ballen bij, al was het maar door bezoeken aan specialisten of medicijngebruik. Tijd voor jezelf schiet er vaak bij in en àls je dan tijd hebt voor jezelf, hoe ontspan je dan? Zeg eens eerlijk: hoe vaak grijp je nog naar een kleurpotlood om te ontspannen? Maar àls je het dan doet, denk je dan ook niet: goh, dit moet ik eigenlijk vaker doen?

Met speciale tekenbewegingen kun je je hoofd tot rust brengen. Als het voor je kind werkt, werkt het voor jou ook! Je hoeft niet te kunnen tekenen om de workshop te doen. Als je een potlood vast kunt houden en bewegingen kunt maken is dat voldoende 😉

Je oefent bewegingen op papier die je thuis ook kunt gebruiken als je even een rustmomentje wilt inbouwen.

Voor wie
Voor volwassenen die last hebben van een druk en vol hoofd. Bijvoorbeeld omdat je als hooggevoelige ouder merkt dat je emmertje snel vol zit. Of omdat je de zorg draagt voor een gezin waarin je ook zorgen hebt om de gezondheid van één van je kinderen. Het is belangrijk dat je tekenen niet vervelend vindt, want dat is wat we gaan doen.

Kosten
Jouw investering is 20 euro pp voor een workshop van 2 uur
Alle materialen en drinken/koekje zijn daarbij inbegrepen.

Het is géén tekenles, je krijgt geen tekentechnieken aangeleerd. Het gaat niet om het maken van de perfecte tekening, het gaat om het proces. Hoe bepaalde bewegingen je tot rust kunnen brengen.

 

 

JA, IK MELD ME AAN!

 

Betaling: contant bij binnenkomst of overmaken vóór aanvang van de activiteit.
De activiteit kan alleen doorgaan bij voldoende inschrijvingen (minimaal 3 deelnemers) in verband met de huur van de ruimte. Bij te weinig inschrijvingen krijg je per mail bericht dat de activiteit niet door kan gaan. Als op de dag zelf blijkt dat de activiteit niet door kan gaan vanwege ziekte of afzeggingen, zal Prikkelpracht telefonisch contact opnemen (mits telefoonnummer bekend is).