Prikkelpracht

Tarieven

Dit zijn de tarieven voor individuele coaching en begeleiding. Voor cursussen en workshops kijk op de pagina van de betreffende cursus of workshop via deze pagina

Kennismakingsgesprek (vrijblijvend, 30 minuten):                             gratis
Uitgebreid intakegesprek (60 minuten):                                              40 euro
Coachings/begeleidingssessie (60 minuten):                                      55 euro
Coachings/begeleidingssessie (90 minuten):                                       75 euro
(Helend) verhaal inclusief tekening (3 sessies):                                   85 euro
(Helend) verhaal zonder tekening (na intake):                                    25 euro
Kilometervergoeding (buiten Nieuwegein):                                         19 cent per kilometer

Prikkelpracht rekent in het kader van een regeling van de belastingdienst geen BTW.

Tijdens de gehele begeleidingsperiode is het mogelijk om tussen de sessies door zonder verdere kosten vragen te stellen of te sparren via de WhatsApp.

 

Prikkelpracht kan ook een ouderavond op school, zorginstelling of kinderdagverblijf verzorgen. Ook kan Prikkelpracht invulling geven aan een workshop of lezing aan opleidingen voor zorgprofessionals, binnen het onderwijs of bij patiëntenverenigingen. Altijd vanuit het perspectief van de impact van een chronische aandoening van een kind op het gezinsleven. Wil je hier meer informatie over? Neem gerust contact op voor een offerte op maat

 

Vergoedingen

Coaching en begeleiding worden helaas niet standaard vanuit de verzekering vergoed. Je kunt natuurlijk altijd in je aanvullende pakket kijken of het er toch in zit. Soms valt kindercoaching onder alternatieve behandelingen. Prikkelpracht heeft geen contracten met verzekeraars.

Vergoeding via het PGB is in sommige gevallen wellicht mogelijk. Bekijk dit in ieder geval als dit op jou van toepassing is. Een PGB kun je aanvragen via het sociale team van je gemeente. Het sociale team moet de aanvraag beoordelen en goedkeuren. In de praktijk duurt het dus wel even voordat een PGB wordt toegekend en je daadwerkelijk de beschikking hebt over een PGB om je coachingskosten uit te betalen.

Wellicht heeft je werkgever ook een budget voor persoonlijke ontwikkeling van waaruit je coaching kan betalen.

 

Afspraken die minder dan 24 uur van tevoren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht (met uitzondering van calamiteiten).

Op alle coaching en begeleiding zijn de algemene voorwaarden van toepassing