Prikkelpracht

Workshop Mama’s power: ontdek je kwaliteiten

Mama's power: ontdek je kwaliteitenAls hooggevoelige moeder merk je heel veel en denk je veel na over je eigen gedrag. Reflecteren is jou zeker niet onbekend. Maar dat reflecteren geeft wel veel ruimte aan je innerlijke criticus. Want dat kritische stemmetje vertelt jou tijdens het reflecteren vooral wat je allemaal niet goed hebt gedaan en wat je de volgende keer anders moet doen. Dat stemmetje vraagt jou heel veroordelend waarom je nu al voor de zoveelste keer niet doet wat je je had voorgenomen. Heb je weer geschreeuwd tegen je kind omdat je eigen emmer overliep. En je had je al zo vaak voorgenomen om dat niet te doen. Dat stemmetje is vooral bezig met het veroordelen van jouw valkuilen.

Jammer dat er vaak zo weinig ruimte is voor het stemmetje dat zegt dat je het allemaal prima doet. Dat je prima bezig bent. Dat je volop kwaliteiten hebt. Dat die valkuilen slechts een teveel aan kwaliteiten zijn. En dat die kwaliteiten die je in huis hebt er toch mooi voor zorgen dat je huishouden draait.

 

 

Wat gaan we doen dan?

In deze workshop van ongeveer anderhalf à twee uur gaan we focussen op de kwaliteiten die je hebt als mens en als moeder en waar je op terug kunt vallen als het moeilijk is. We gaan kijken door de bril van een ander, want die ziet vaak meer mooie dingen van jou dan jij zelf ziet. Met als resultaat dat je ontdekt dat je meer “goed doet” dan je misschien had verwacht. En dat het goed is zoals jij het doet, zelfs al doe je het anders dan de buurvrouw, je zus of die moeder van school.

Want hoe vaak sta je er bij stil wat je allemaal doet? Vaak vergeet je te kijken naar wat je allemaal doet en wat er wèl goed en ben je vooral bezig met je eigen “tekortkomingen”.

In deze workshop gaan we dat anders doen. We gaan inzoomen op jouw kwaliteiten. De kwaliteiten die je in huis hebt gaan we uitpluizen en in het zonnetje zetten.

  • Welke kwaliteiten heb je in huis?
  • Wat levert het jou en je gezin op dat je die kwaliteiten hebt?
  • Welke kwaliteiten liggen er verstopt onder je tekortkomingen die we valkuilen noemen?

In een klein groepje met andere moeders ga je in gesprek en op ontdekking. Je staat even stil bij alles wat je gewoon al in je hebt en altijd met je meedraagt. Even een vergrootglas op jou alleen.

Durf je dit aan? Leg je zonnebril klaar en be ready to shine!

Wat levert het je op?

  • Positiviteit
  • Leuke gesprekken
  • Inzicht in je eigen kwaliteiten en de kwaliteiten achter je valkuilen

 

Voor wie:
De workshop is speciaal voor hooggevoelige moeders die soms twijfelen aan zichzelf en vergeten te kijken naar wat ze allemaal in huis hebben. Die last hebben van dat kritische stemmetje en die aan het eind van de dag vooral bezig zijn met wat er allemaal NIET goed ging in plaats van wat er allemaal WEL goed ging. Moeders die graag even lief voor zichzelf willen zijn en willen oefenen om positief over zichzelf te denken.

 

Praktische informatie:
De workshop wordt gegeven in of rondom Nieuwegein. Prikkelpracht kan op verschillende locaties een ruimte huren. Na aanmelding krijg je het definitieve adres door per mail.

Vanwege de corona situatie vinden er op dit moment nauwelijks tot geen fysieke bijeenkomsten plaats, de workshop wordt nu online via Zoom gegeven. Zodra je jezelf hebt aangemeld voor de online workshop krijg je een bevestiging. Na betaling is de aanmelding definitief. Een aantal dagen voor de workshop krijg je per mail een Zoomlink waarop je kunt inloggen. Per mail krijg je instructies wat je klaar moet leggen. Superhandig: je hoeft er de deur niet voor uit! Eventuele oefeningen die je per mail krijgt kun je uitprinten. Mocht dat niet lukken, kun je ook gewoon meeschrijven.

 

Kosten:
Je betaalt 15,00 euro voor een workshop van 90 tot 120 minuten.

Ja: ik doe heel graag mee met de workshop Mama Power!
Er opent dan een scherm waarmee je een mail kan versturen naar mij. Vul de gegevens in de mail even aan zodat ik de gegevens van jou en je kind bij elkaar heb. Mocht de link niet werken, type dan zelf het mailadres info@prikkelpracht.nl in bij je mailprogramma. Bij sommige mailprogramma’s opent het mailsjabloon zich niet namelijk… Vermeld dan in je mail de naam en leeftijd van je kind en op welke datum je kind mee wil doen.

 

Betaling vindt plaats door het vooraf overmaken van het bedrag. Hierna is de aanmelding definitief. Je kunt hiervoor een factuur krijgen als je wilt. Prikkelpracht behoudt zich het recht voor om de fysieke workshop niet door te laten gaan als er te weinig deelnemers zijn. Dit wordt tijdig aan de deelnemers doorgegeven per mail of whatsapp. Vanwege de coronamaatregelen houdt Prikkelpracht anderhalve meter afstand tot ouders. De materialen en de ruimte worden zo goed mogelijk gereinigd vóór de workshop en daarna. Bij verkoudheidsverschijnselen graag afmelden voor de workshop. In dat geval wordt bekeken of deelname aan de workshop kan worden doorgeschoven naar een volgende datum.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren