Prikkelpracht

Keukentafelochtend

coffee-1159011__340Eén keer in de maand is er de gelegenheid om deel te nemen aan een Keukentafelochtend. Wat houdt de Keukentafelochtend in?

Je loopt misschien rond met vragen. Over je eigen twijfels en gedachten. Misschien merk je dat er iets bij je kinderen speelt. Je kind met de aandoening is vaak boos of trekt zich terug. Je andere kinderen zijn bang of verdrietig. Is dat “normaal” of komt dat door de aandoening binnen het gezin? Daar maak je je soms zorgen over. Je hoofd zit vol. Jij vindt het misschien lastig om je kind met aandoening “los” te laten, terwijl je man er minder moeite mee lijkt te hebben. Of je omgeving lijkt soms superbezorgd om je kind terwijl jij wilt dat je kind zoveel mogelijk ‘gewoon’ kind kan zijn. Zoveel vragen, maar wat kun je daar nou mee? Bij wie moet je zijn? Kùn je dit alleen, wil je dit alleen of “moet” er iemand mee kijken. En zo ja, wie dan?

Soms kan het al helpend zijn om gewoon alles eens uit te spreken. Even voldoen aan je behoefte om gewoon met iemand te sparren zonder meteen een uitgebreid coachingstraject in te gaan. Om even je ei kwijt te kunnen. Of om even uitgebreid kennis te maken voordat je gaat overwegen om ondersteuning in te schakelen. Of om anderen te ontmoeten die in eenzelfde schuitje zitten. Allemaal op een informele manier.

Dat kan op de keukentafelochtend. Op die ochtend ben je tussen 10 en 12 uur welkom aan mijn keukentafel (die in de woonkamer staat, maar dat mag de pret niet drukken). Ik zorg voor koffie, thee of iets anders en jij kunt in een ontspannen sfeer kennis maken. Met mij en wellicht met andere ouders die ook bij de keukentafelochtend aanwezig wilden zijn. De keukentafelochtend staat open voor alle ouders van een kind met een aandoening en kost je helemaal niets. Je kunt me vragen stellen, je kunt advies vragen, je kunt een stukje verhaal kwijt als je daar behoefte aan hebt. Op die ochtend schenken we koffie, thee en aandacht.

Het kan zijn dat je alleen bent met mij en ik dus alle aandacht voor jou kan hebben. Het kan ook zijn dat er andere ouders zijn die even wilden binnenlopen. In dat geval kun je ook in een informele sfeer ervaringen uitwisselen met elkaar.

Wil je er zeker van zijn dat je één op één kennis met me kan maken, dan kun je ook een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek van een half uur.

Zowel het kennismakingsgesprek als de keukentafelochtend zijn kosteloos en volledig vrijblijvend. Het enige dat ik van je vraag is of je je even wilt aanmelden per mail op info@prikkelpracht.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk twee dagen voor de keukentafelochtend. Vermeld in je mailtje alleen even bij welke keukentafelochtend je aanwezig wilt zijn en met hoeveel personen. Ik stuur je dan een bevestiging, met het adres waar je moet zijn. En dan zal ik ervoor zorgen dat de koffie en thee voor je klaarstaan.

Je bent van harte welkom!
Zoals ik al aangaf, is je deelname aan de keukentafelochtend volledig vrijblijvend. Als je je hebt aangemeld, betekent dat dat ik je mailadres heb. Ga ik daar dan nog wat mee doen? Nee, daar ga ik niet ongevraagd iets mee doen. Ik zal je alleen mailen om de ochtend te bevestigen en het adres door te geven en als door onvoorziene omstandigheden de keukentafelochtend niet door kan gaan. Ik zal je nooit ongevraagd op mijn mailinglijst zetten of je ongevraagd mailen over acties of artikelen. En ik ga je ook niet vragen of je niet tòch een coachingstraject wil. Als je mij wilt volgen kun je jezelf altijd inschrijven voor de Prikkelprachtjes. En als jij besloten hebt dat een coachingstraject jouw volgende stap is en je hebt besloten dat je dat bij mij wilt doen, dan ben jij degene die besluit om weer contact met mij op te nemen. Op geen enkele manier ga ik je ergens toe “dwingen” of wil ik jou het gevoel geven dat je “gepusht” wordt.