Blogbundel

boek

In het voorjaar komt hij uit: de blogbundel van Prikkelpracht! Hierin staan alle blogs die te maken hebben met de aandoening binnen ons gezin. De emoties van brusjes, de angsten van ons als ouders, de dilemma’s waar we mee te maken krijgen, een omgeving (inclusief zorgprofessionals) die het niet altijd begrijpt. Het boek geeft een uniek inkijkje in hoe het leven met een onzichtbare chronische aandoening er uit kan zien.

Op dit moment wordt hard gewerkt aan het boek. Er wordt nog druk gebrainstormd over de inhoud, beeldmateriaal en de titel. Tipje van de sluier: het voorwoord zal geschreven gaan worden door één van de kindercardiologen.

Van de opbrengst van het boek gaat een gedeelte naar Stichting Hartekind. Dankzij deze stichting wordt onderzoek gefinancierd naar hartaandoeningen bij kinderen.

Natuurlijk wil jij ook een boek vol ervaringsverhalen, toch? Je kunt hem nu nog niet bestellen. Maar je kunt wel je mailadres achterlaten en dan krijg je eenmalig een mail van de uitgever Band of Books zodra het boek klaar is en besteld kan worden.