Blogbundel

Met een hart vol liefde

Vlak na de zomer van 2019 komt hij uit: de blogbundel van Prikkelpracht! De blogbundel gaat “Met een hart vol liefde” heten. Het voorwoord is geschreven door één van de kindercardiologen van het WKZ.

In de blogbundel staan 38 blogs die te maken hebben met de aandoening binnen ons gezin. De emoties van brusjes, de angsten van ons als ouders, de dilemma’s waar we mee te maken krijgen, een omgeving (inclusief zorgprofessionals) die het niet altijd begrijpt. Het boek geeft een uniek inkijkje in hoe het leven met een onzichtbare chronische aandoening er uit kan zien.

Van de opbrengst van het boek gaat een gedeelte naar Stichting Hartekind. Dankzij deze stichting wordt wetenschappelijk onderzoek gefinancierd naar hartaandoeningen bij kinderen.

Natuurlijk wil jij ook een boek vol ervaringsverhalen, toch? Je kunt hem nu helaas nog niet bestellen. Zodra dat wel kan, lees je dat hier natuurlijk. Je kunt je mailadres inmiddels niet meer achterlaten om een mail te ontvangen zodra hij klaar is. Maar je kunt wel mijn Facebookpagina in de gaten houden. Uiteraard komt daar ook een berichtje zodra je het boek kunt bestellen!

Op de site van uitgeverij Band of Books staat het boek al vermeld. Zodra het boek klaar is voor de verkoop, kun je hem via de site van de uitgeverij sowieso bestellen!